Filtros : "Costa Silva, T. A" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ASPERGILLUS, CATÁLISE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TORRES, K. M et al. PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Torres, K. M., Lopes, A. M., Costa Silva, T. A., Pessoa Junior, A., & Farías, J. G. (2015). PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • NLM

      Torres KM, Lopes AM, Costa Silva TA, Pessoa Junior A, Farías JG. PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm
    • Vancouver

      Torres KM, Lopes AM, Costa Silva TA, Pessoa Junior A, Farías JG. PH and thermal stabilities of extracellular L-asparaginase produced from Aspergillus terreus [Internet]. Anais. 2015 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/indiceautor.htm

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024